Sosiale medier

Vi hjelper bedrifter å være tilstede på sosiale medier.

Tusenkronerstipset er å ha en gjennomgående plan. Deretter skal det produseres, følges opp og markedsføres.

Det kan være krevende å skape innhold som i tillegg må engasjere. Det er også tidkrevende å holde sosiale kanaler levende med jevnlig påfyll av innhold. Ved å jobbe etter en fastsatt plan, blir alt enkelt og man sparer tid.

Vi arbeider systematisk etter en publiseringsplan. Publiseringsplanen inneholder alle regler om hva som skal publiseres, hvilke digitale flater som skal brukes, tidspunkt for publisering og hvem som har ansvaret.

Artikler til websider, tekst til sosiale medier og annonsering, samt portrettbilder, film og bilder. Alt produseres av oss og vår fotograf/filmskaper.

Resultatet er at din bedrift deler innhold av verdi for kundene deres. Bedriften fremstår profesjonell, synlig og rangerer bedre i søkemotorer.

Vi svarer via epost

Finner du ikke svaret på denne websiden? Send oss ditt spørsmål, og vi svarer deg via epost innen 1 arbeidsdag.

  • Hva kan dere hjelpe til med?
    Alt… fra å opprette en god plan for hvordan bedriften skal fremstå, hva bedriften skal dele til selve produksjonen av innholdet og å legge det ut / publisere det på nett.
  • Trenger vår bedrift å være på sosiale medier?
    Javisst. Siden “alle” er tilgjengelig på sosiale medier, er det en ideell plattform for å vise hva man holder på med og kommunisere med kundene. Har du ikke produkter og tjenester for “alle”, så kan vi med enkle grep sørge for at du ser profesjonell ut for de som leter der. Har du produkter og tjenester for folk flest, så er det lurt å tenke annonsering i tillegg til regelmessige poster.
  • Hvor mye må vi gjøre selv?
    Dere gjør så lite eller så mye dere selv ønsker og har kapasitet til. Vi lager en tydelig plan/prosedyre som forklarer hva dere må bidra med og hva vi skal gjøre hver måned. På denne måten ligger vi alltid i forkant og alle kan jobbe på en effektiv måte.