Digital markedsføring

Bli sett på nett. Ranger høyt i søkemotorer, kjør kampanjer og generer ny henvendelser.

Målet for de fleste bedrifter er å tiltrekke seg flere kunder via sine digital kanaler. Da må man være synlig på de riktige stedene, til de riktige personene. Vi vet hvordan.

Det grunnleggende innen digital markedsføring er gode nettsider med bra innhold. Samt at man er tilstede der målgruppen søker etter deres tjenester. Det kan være sosiale medier, YouTube eller Google Maps.

En tradisjonell løsning er å kjøpe søkord og dermed bli rangert høyt i Google. Men også blant disse kjøpte søkeordene må man ha høy kvalitet for å få en god rangering og oppnå mange visninger/klikk.

Mer gjennomgående digital markedsføring begynner å bli mer vanlig. Dette er for mange bedrifter en nødvendighet for bli sett i ett marked hvor alle vil ligge på topp. Man må skrive, publisere, annonsere og vedlikeholde sosiale medier. Dette er arbeid som pågår kontinuerlig og på mange områder samtidig.

Har dere vurdert å bruke film i markedsføringen? Vårt søsterselskap Senterfilm AS, er ekspert på film for web.
Sindre Gusdal - Daglig leder

Vi svarer vanligvis innen 2 timer. Senest innen 1 arbeidsdag.

Lurer du på noe?

Dere har kanskje spørsmål relatert til våre tjenester. Da er det bare å spørre.

Det er mange aspekter å ta hensyn til når det gjelder webdesign, innholdsproduksjon, sosiale medier og digital markedsføring. Hva kan vi gjøre selv? Hva vil det koste? Avtal et møte med oss, så kan vi samen finne løsningen som passer dere best.

Ring på telefon: 913 28 419 eller bruk post@absoluttweb.no