Totalleverandør innen digitale tjenester

Nettside, sosiale medier, markedsføring, bilder, film, datadrift og sikkerhet. Alt hos 1 leverandør. Vi drifter og tar ansvar for din digitale tilstedeværelse.

Absoluttweb samarbeider tett med ESG Media, Senterfilm og Harddisk Datapartner. Alle bedriftene er en del av ESG Gruppen, og sammen leverer vi en komplett løsning for bedrifter som vil ha det enkelt i en digital hverdag.

icon

Lokal leverandør

Vi er en gruppe mennesker som bor og jobber på Sotra. Vi kjenner området og lokalmiljøet. Snakkes på Sartor!

icon

Komplett bedriftsprofilering

Datadrift, webside, annonsering, sosiale medier, rådgivning mm. Vi leverer en komplett digital pakke.

icon

Lang erfaring

Selskapet består av personer som lenge har jobbet med markedsføring, nettsider, film, foto, profilering og digitalisering.

Totalpakken for lokale bedrifter som vil forenkle sin digitale tilstedeværelse.

Det er krevende å være tilstede på internett i 2021. Som bedrift har man flere kanaler man skal drifte, og kundene ønsker mer og mer informasjon. Hvordan skal man annonsere? På Facebook, Google, YouTube? Skal vi bruke film eller foto? Er tekstene viktig?

I tillegg til film og innholdsproduksjon er det mange andre datatekniske tjenester man trenger. Domenenavn, eposter, Microsoft 365, IT-sikkerhet, backup og generell datadrift.

Vår totalløsning dekker alle tjenester levert av Harddisk Datapartner, Absoluttweb, ESG Media og Senterfilm. Det vil si dataprodukter, IT-sikkerhet, webutvikling, markedsføring, profilering, innholdsproduksjon, kurs og veiledning.

Sindre Gusdal

Sindre Gusdal

Daglig leder / Partner

913 28 419 Send epost