Webdesign

Se bra ut på internett og hold innholdet levende. Vi tilby nettsider sammen med en komplett digital strategi

Absoluttweb AS har utviklet nettsider siden 2005. Vi er ekspert på firmapresentasjoner og markedsføring av bedrifter på digitale flater. Trenger deres bedrift en nettside som ser bra ut og genererer henvendelser, så vet vi hvordan dette skal gjennomføres.

Dersom man ønsker en rimelig løsning, kan vi sette opp en moderne webside som dere selv redigerer i ett brukervennlig kontrollpanel (CMS). Da er man selv ansvarlig for innholdet.

De fleste velger en løsning hvor vi er behjelpelig med tekster, tar bilder og gjerne produserer film. Samt noe bistand med sosiale medier.

Vi er gode på digital markedsføring, og rangering i Google. Basert på deres budsjett, kan vi utarbeide planer for å generere nye kunder via Google, Facebook mm.

Synlighet i Google

Nettsidene vi produserer og tilhørende tjenester er skreddersydd for digital synlighet og markedsføring på nett.

Teknisk sett er koden optimalisert for å innfri Google sine krav om sikkerthet, fart og tilpasninger. Kombinert med korrekte tekster, bilder, lenker og betalt annonsering, ligger alt til rette for høy rangering og god synlighet i Google.

Vi jobber tett med flere bedrifter, for maksimal profilering på nett. Målet er ofte å generere flere henvendelser eller salg.

Film, foto og tekster

Vi kan designe flotte nettsider med godt rammeverk og gode funksjoner. Men uten tilpassede tekster, bilder og gjerne film, kan nettsiden fort fremstå uprofesjonell.

De fleste undervurderer hvor mye innholdet har å si for helheten av . Innholdet er årsaken til at folk er kommet til siden din, og det er den viktigste delen av websiden. Det er også den delen som er mest tidkrevende.

Vi anbefaler at dere benytter våre tjenester innen innholdsproduksjon ved produksjon av nye nettsider. Enten ved at vi hjelper dere med tekst og bilder, eller at vi tar det fulle ansvaret for dette.

Er målet høy plassering i Google og økt trafikk til nettsiden, må vi være involvert i arbeidet med innhold.

Enkel redigering

Vår løsning for redigering av egen webside, er ganske genial. Det lite knapper som kan forvirre brukeren, bilder blir automatisk tilpasset og alt blir logget.

Med andre ord er det enkelt å redigere tekster, bilder og film.

En annen fordel er at systemet er 100% valgfritt. Ønsker dere at vi skal ta oss av oppdatering av innholdet, har man ikke utgiften til leie av systemet.

Domener og drift

Domene, eposter, backup og serverdrift. Vi tilbyr komplett drift av websiden, men også drift av hele bedriftens datasystemer.

Via vårt søsterselskap Harddisk Datapartner, kan vi tilby sikker datadrift. Dermed gjør man det enkelt og ryddig med kun 1 leverandør av digitale tjenester.

Moderne teknologi

Sikkerhet er fokus og er en stor del av kjernen i vår virksomhet. Teknologien vi benytter er veldig sikker, og kan ikke hackes.

Det er også en teknologi som generere god kode, og er meget fleksibel.

Teknologien går under navnet Jamstack. Og vi benytter i dag en Static Site Generator som heter Hugo.

Er målet å generere flere kunder?

Digital markedsføring handler om å være tilstede og bli sett på nett. Mulighetene er mange.

Mer om digital markedsføring

Vi svarer vanligvis innen 2 timer. Senest innen 1 arbeidsdag.

Lurer du på noe?

Dere har kanskje spørsmål relatert til våre tjenester. Da er det bare å spørre.

Det er mange aspekter å ta hensyn til når det gjelder webdesign, innholdsproduksjon, sosiale medier og digital markedsføring. Hva kan vi gjøre selv? Hva vil det koste? Avtal et møte med oss, så kan vi samen finne løsningen som passer dere best.

Ring på telefon: 913 28 419 eller bruk post@absoluttweb.no