Innholdsproduksjon

Produksjon og publisering av tekster, bilder og filmer på digitale medier.

Å promotere egen bedrift på internett er krevende. Det krever kunnskap om alt fra Facebook og LinkedIn til Google, nettsider, tekstskriving, film og foto. Det krever at man klarer å se sin egen bedrift utenfra, og det krever tid man gjerne ønsker å bruke på andre ting.

Vi tar ansvaret for å promotere bedriften deres ved å lage en god innholdsplan med oversikt over hva og når det skal publiseres. Profileringen av bedriften blir satt i et system som hele tiden vurderes, måles og oppdateres.

De fleste kundene ønsker at vi gjør alt fra planlegging til innholdsproduksjon og publisering. Noen ønsker å være delaktige i en eller flere av fasene. Hvor mye dere ønsker å være involvert er helt opp til dere.

Målet er at bedriften får flere henvendelser og genererer mer salg ved å se proff ut, bli mer synlig på nett og øke trafikken inn til nettsiden.

Vi svarer via epost

Finner du ikke svaret på denne websiden? Send oss ditt spørsmål, og vi svarer deg via epost innen 1 arbeidsdag.

 • Kan dere hjelpe oss med innhold til sosiale medier?

  Svaret er JA, men gjerne sammen med kunden. Vi utarbeider publiseringsplaner og følger opp med bilder, tekster, film og publisering på alle kanaler. Alt er satt i system for å passe deres bedrift og profil.

  Dersom dere ikke har tid til å holde sosiale medier levende og oppdatert, har vi løsningen på dette.

 • Hvordan kan dere hjelpe oss med tekster til websiden?

  Dette kan gjøres på flere måter. Vanligste metode er at dere skriver så mye som mulig om deres tjenester og produkter. Deretter får vi profesjonelle skribenter til å omskrive og formatere. Til slutt går vi over og optimaliserer teksten for maks Google rangering.

  I andre tilfeller må det gjøres en grundigere research. Dette er veldig viktig om det visse søkeord vi ønsker å markedsføre oss på.

  Dere må ikke bruke oss for å legge ut tekster, men det er ingen tvil om at resultatet blir langt bedre.