Vi har laget referansefilm om solceller.

Instagramprofilen Birthe Kildal har fått montert solceller på taket sitt, og da ble det laget en referansefilm. Monteringen ble gjort av Solcelle Energi AS, og film er laget av Senterfilm.

24.Mar 2023
Referansefilm - Solcelle Energi AS

Birthe Kildal som eier huset hvor referansefilmen ble spilt inn har en stor følgerskare på Instagram med over 86000 følgere. Birthe er interiørdesigner og deler flotte bilder av huset hun og ektemannen har renovert. Instagramkontoen er perfekt å følge for alle som er interessert i interiør og eksteriør. Birthe og ektemannen ønsket å få montert solceller, og Solcelle Energi AS ønsket å lage en referansefilm av dette prosjektet.

Takk til Birthe Kildal som åpnet hjemmet sitt for oss. Det var veldig hyggelig å samarbeide med henne. Vi vil også takke Senterfilm for et flott filmresultat, og til slutt takk til Solcelle Energi AS som gav oss tilliten til å utføre dette prosjektet.

Planlegging av referansefilmen

Da vi planlagte referansefilmen ville vi å få frem det generelle budskapet om solceller; Selve monteringen av solcellepanelene, og hvilke økonomiske og miljømessige fordeler det er å ta dette i bruk. Vi fikk også med sitater fra kunden selv, som fortalte hvorfor de bestemte seg for å få montert solcellepanel, hva hun synes om sluttresultatet, samt hvorfor de valgte Solcelle Energi til å ta seg av prosjektet. Referansefilmen ble produsert av Senterfilm.

Vi har valgt å investere i solceller fordi vi ønsker å bidra med det vi kan ovenfor miljøet. Det er en investering for fremtiden. Birthe Kildal.

Vi må nevne at lokasjonen til innspillingen var perfekt. Huset til Birthe er fantastisk både innvendig og utvendig, og egnet seg ypperlig til referansefilmen. Selv om været ikke alltid var til å stole på, og vårstemningen lot vente på seg, ble resultatet veldig bra.