Kundesitat

Ekstra kjekt når kundene våre skryter av websiden. Absoluttweb er perfeksjonister som ikke gir seg før alle detaljene er 100%. Vi anbefaler Absoluttweb til våre kunder!

Espen Søderstrøm, Daglig leder

Historikk

Absoluttweb og Harddisk Datapartner felles eierskap i ESG Gruppen (ESG Media). Vi samarbeider mot et mål om å kunne være en lokal totalleverandør innen data, mobiltelefoni, digital profilering og markedsføring. Dette samarbeidet begynte da vi lagde første websiden i 2013. Deretter har det skalert.

Websiden i 2013 ble en firmapresentasjon, hvor Harddisk tydeligere fikk frem at de ikke bare er en databutikk på Sartor Senter. Vi fikk frem at de har flere butikker i Bergen, og at de har Bergens største PC-verksted. Flere IT-teknikere har de i stallen, og de leverer flere datatjenester til bedriftskunder i hele Bergen.

I 2016 flyttet Absoluttweb inn i samme lokaler som Harddisk Datapartner, like ved Sartor Holding i 4.etg på Sartor Senter. Samarbeidet forsterket seg betraktelig, og vi gjorde mange grep med tanke på Harddisk sin profilering digitalt. Særlig hadde vi fokus på landingssidene og konkrete tjenesteområder som mobilverksted og bygge PC. 2 websider som gikk over all forventning. Disse fungerer også svært bra den dag i dag.

Vi startet ESG Media i 2018, og nå kan vi levere de fleste tjenester til bedrifter innen data. Vi har flere mellomstore selskaper i vår portefølje, som benytter seg av tjenester fra alle de 3 selskapene.

Versjon 2 av websiden til Harddisk ble publisert Februar 2019, og den har blitt veldig godt mottatt av ansatte og kunder.

Aktive tjenester

  • Webutvikling
  • Hosting og Drift
  • Sosiale medier - Organisk
  • Sosiale medier - Betalt
  • Filmproduksjon
  • Fotograftjenester
  • Tekstforfatting
  • Rådgivningstjenester innen digital profilering
  • Google Optimalisering (SEO)
  • Google Search Ads

Resultat

De siste årene har målsettingen vært å få mer fokus på bedriftsdelen og tjenesteområdene PC-verksted og mobilverksted. Samt alle tjenester innen bedriftsmarkedet. De fleste visste at Harddisk Datapartner hadde butikker, men de andre tjenestene var noe mer ukjent.

Kampanjer og websider har stadig økning i antall besøkende, og konverteringer øker jevnt og trutt, med noen svingninger innimellom. Per idag har Harddisk Datapartner følgende websider:

Absoluttweb AS
Sartor Senter, 5353 Straume
Hordaland, Norway

Beliggenhet / Kart

Man - Fre: 0800 - 1600
Lør - Søn: Stengt

Org.nr: 916 370 962

lukk

Kontakt oss

Tlf: 913 28 419
post@absoluttweb.no


lukk

Bestill time

Vi har ledig kapasitet. Fyll ut bestillingsskjemaet og vi svarer deg omgående.