Publisering på alle medier

Dere sender en mail om hva som skal formidles. En webmaster tar seg deretter av presentasjon og publisering på riktige medier.

Bli sett på nett - Vi tilbyr SEO i Bergen

Synlighet Google (SEO)

Å oppnå en høy plassering i søkemotorer er en sammensatt oppgave. Samtlige av mine prosjekter, har gitt veldig gode resultater.

Kommunikasjon

Kommunikasjon med kunder gjennom nyhetsbrev og sosialemedier er veldig rimelig markedsføring. Jeg viser deg hvordan!

Oppføringer

Google, Facebook, Instagram, twitter, LinkedIn etc. Jeg sørger for at bedriften din ser bra ut på internett.

Google rangering - SEO


Rangeringen dere oppnår i søkemotorer er basert på en rekke faktorer. Det var kun i internett's tidlige dager man kunne fylle websider med nøkkelord og ha masse skjult tekst. Den tiden er heldigvis over!

Jeg har optimalisert websider for kunder i mange år, og kan vise til gode resultater. Det finnes ingen snarvei, så jobben jeg gjør er grundig og korrekt. Kontakt meg gjerne for mer info.

Online markedsføring
Nyhetsbrev, sosialemedier, landingssider mm.

Google Profil
Google Profil

En profesjonell oppføring i Google er viktig og krever lite tid, men riktig kunnskap.

Resultatet er at bedriftens oppføringen ser bedre ut og man er bedre eksponert på Maps, Images og Search.

Jeg integrerer også Google Analytics og Google Adwords i samme slengen.

SEO - Rangering i søkemotorer
SEO - Rangering i Google

Alle ønsker en høy plassering i Google og andre søkemotorer. Heldigvis er det ikke lengre mulig å "lure" seg til toppen. Kun via bra innhold, en bra webside og ved å følge gitte regler, kan man oppnå en stabil høy plassering.

Jobben krever mye kunnskap og man skal ha fokus på mange del-oppgaver. Det positive er at jobben gir løpende resultater, og kan derfor gi stor avkastning på lengre sikt.

JEg har veldig gode resultater på våre prosjekter innen SEO - søkemotoroptimalisering.

Google AdWords
Google AdWords

Du bestemmer kostnadene i AdWords. AdWords er Google sin annonserings løsning, og er en så kallt Pay-Per-Click løsning. Det betyr at man betaler når noen klikker på annonsen, og prisen blir bestemt av konkurranse og plassering.

Man har mange muligheter for å skreddersy kampanjene, og man har full kontroll over budsjett og effekt.

Facebook Page
Facebook Page

Facebook blir stadig viktigere for bedrifter, da dette mediet blir hyppig brukt av mange. Som bedrift må man være presentrert der kundene er.

I tillegg til en god firmaoppføring, som gir mange muligheter for kommunikasjon med kundene, har nå også Facebook fått en meget bra promoteringsløsning.

En profesjonell Facebook Side med en enkel strategi for innhold og målsetting, kan være meget rimelig markedsføring.

Lage siden selv? Start her

Sosialemedier
Sosialemedier

Facebook er den mest brukte sosialekanalen, men også andre kanaler er også meget populære. Hvilken du vil bruke, kommer an på målsetting, målgruppe og innholdet du skal dele.

Foreksempel kan en Instagram-konto og en Facebook-konto kobles sammen med twitter, som da automatisk tweeter alle dine oppdateringer.

Facebook annonsering
Facebook annonsering

Idag tilbyr Facebook rimelig promotering med mange muligheter og god oversikt. Du bestemmer daglige utgifter og har full kontroll på utgifter.

Nå personer i nærheten, promoter kampanjer, oppnå flere følgere, få flere til å besøke websiden eller skap oppmerksomhet rundt ett innlegg. Mulighetene er mange. Jeg kan administrere både dine Facebook kampanjer og din Facebook side.

Google Tagmanager
TagManager og Analytics

Det er liten vits å samle inn data fra websiden dersom man ikke kan bruke disse til noe fornuftig. Dataene fra en standard installasjon av Google Analytics blir ofte feil på grunn av Spam. JEg setter opp en løsning hvor dataene er korrekt.

TagManager er Google sitt verktøy for måle handlinger på websiden, som klikk på linker, eposter, telefonnummer etc. Sammen med kampanjer og analytics gir dette grunnlag for å måle effekten av ulike annonseringer.

Pristilbud

Ta kontakt meg meg for mer inforamsjon rundt digital markedsføring.

Ring 913 28 419 om du vil snakke med oss. Eller benytt hei@absoluttweb.no

x